Monday, November 1, 2010

KOWANG MEMANG NAK KENA!


,,,,,d sebb kn 2 ekor datin nie lol n ayoy,,RM88 TERBANG CM2 JEWR,,!!.k start mcm nie,,,mula2 kita owg g la jamm kt uma nizar,,time 2 ayoy n lol tdo uma,,, time 2 manjewr n wan xdewr sebb cmalam dowg dh joined jamm,,hari nie just lol,ayoy,nizar,n ran,,,,lpas dh hbis jamm,ran pun suruh la nizar tayang,,eherm tayang cerita UNPERDITEBLE,eh btol kewr ak eja nie,,hahahha,ala cerita jet li,rambo n cpewr2 n cmua hiro berlakon 2,,pas2 lpas tngah syok2 tengok,, mama ran call,,"hello ma," "apip dh bsuh  pinggan dh?" "oh,ermm,,hehehehe" "lom kan?".."nanti apip tlng kluar kn udang n ayam dri peti ais,n jgn lupa buang sampah au?""oh okie dokie madam"...apewr lg lpas jewr mam call kelam kabut ajak ayoy n lol blek,,,,zoooooommmmmmmmmmm!!!!!!!! trus cmpai uma,,trus ran g ambik sampah buang,,sbek la lol n ayoy tlng bsuh pinggan,,,lpas dh ciap2 cmua kerjewr,,kta owg pun g la kt ruang tamu,,tngok movie,,pas2 mama blek,n mama msk,,time 2 kta owg dh tertdo dh,,pas2 mama kejut ran,ckp maknan dh ciap,kunci pin2,,lps salm mama ran trus crik enset,,",warh!!!!!!!!!!!!!! gle manewr enset aku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!",,hahaha,,sumpah crik2 xdewr,,kejot la ayoy n lol,,"weyh,,manewr enset ak yup?,," lol n ayoy wat muka cipan tengiling ckp xtwu..n campai petg la crik,,
NIE SENARAI TEMPAT YG DCARIK:

  1. rumah nizar
  2. jalan raya
  3. rumput
  4. taman
  5. rumah ran
  6. tandas               
  7.  dapur            
  8.  n mcm2 lg,
  9. dlm seluar pun,hahaha,i meant poket,hoho
 then lpas ayoy lol blek,,ran trus kan crik,,pg kt blakang,,ran call2 dengar vibrate,,sebb phone ran silence kan,,,,pas2 tibewr dngar,,tp cm kt dapur,,ran tercarik2,,tibewr tngok,,eh pinggan gegar!!
DAAAMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!enset ran kt bwh pinggan rupanyewr,,msti dak2 2 lpas hbis bsuh pinggan terletak kt pinggan atas enset ran,,GERAM GILA!!!!!!!!!!!!!!!!,tp kelakar pun adewr,,hahahahaha,,terkejut gak tengok pinggan 2 gegar,,hahaha,,thean tngok enset dh berkecai,,esok g bli enset cikai,,pkai duit yg DIKUMPUL!!!!!KOWNG MEMG NK KENA AYOY LOL!!!!!!!!!!!!
the end:ran
>MAMA<
>RAN<

3 comments:

  1. hahaha aku carik kat umah sampai angkat sofa

    ReplyDelete
  2. tengs nizar tolng crik kan kat bwh sofa^^:ran

    ReplyDelete